Ligging


We hebben een uitstekende ligging in een rustige buurt tussen de luchthaven (op 15 minuten) en het stadscentrum (op 30 minuten).

El Rinconcito ligt op ongeveer 5 minuten van "La Ruta Viva", de snelweg die loopt van Quito-Luchthaven naar het centrum van de stad. Het is min of meer 8 km naar de luchthaven en 12 km naar het centrum van de stad.

Komende vanuit Quito

U volgt de snelweg die gaat naar de luchthaven ( "La Ruta Viva"), en verlaat de snelweg bij de afslag "Tola". Onmiddellijk slaat u linksaf ( "Interoceánica Norte"). Bij de verkeerslichten rechtsaf en volg deze weg 1 km tot aan het marktplein El Arenal. Net achter de markt maakt u een U-bocht (waar de weg van 6 naar 2 rijstroken overgaat). Dan neemt u de eerste straat rechts: Calle Rio Paute. U volgt deze straat gedurende 500 meter. Aan uw rechterkant is een houten poort - hier is El Rinconcito.

Komende vanaf de luchthaven (of van Amazonia of Papallacta)

U volgt de snelweg die gaat naar de luchthaven ( "La Ruta Viva"), en verlaat de snelweg bij de afslag "Tola". Onmiddellijk slaat u rechtsaf ( "Interoceánica Norte"). Bij de verkeerslichten rechtsaf en volg deze weg 1 km tot aan het marktplein El Arenal. Net achter de markt maakt u een U-bocht (waar de weg van 6 naar 2 rijstroken overgaat). Dan neemt u de eerste straat rechts: Calle Rio Paute. U volgt deze straat gedurende 500 meter. Aan uw rechterkant is een houten poort - hier is El Rinconcito.

Download in pdf

Over ons

maira en dirk

Maira is geboren in het Zuiden van Ecuador. Dirk bracht de helft van zijn leven door in Ecuador. Naast de Bed and Breakfast El Rinconcito bieden ze reizen aan in Ecuador en Galapagos: zie www. ontdek-ecuador.be

Onze Bed and Breakfast

ligt op 30 minuten van het stadscentrum, in de warme vallei van Tumbaco, in een rustige buurt. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te leren kennen.

Contact

 • Telefoon:
  (593) 0 99 593 4900 (gsm)
 • Skype:
  ontdek-ecuador
 • E-mail:
  info@elrinconcito-bb.com
 • Adres:
  Calle Rio Arajuno E6-124
  Tumbaco - El Arenal
  Quito - Ecuador