Services


El Rinconcito is een klein en gezellig familiehotel waar u kan ontspannen in de tuin, kan genieten van een glas wijn in de avond bij de open haard. U kan een reis opzetten met onze hulp (naar de oude stad, Papallacta, Otavalo, Cotopaxi, ...), er zijn veel mogelijkheden om de dag door te brengen op een aangename en interessante manier. We zijn ook naast de mooie kloof van El Chiche gelegen, die u kan doorkruisen te voet of met de fiets!

Een heerlijk ontbijt is altijd inbegrepen in de overnachting. Een lunch of een snack in de avond kan vooraf worden aangevraagd. Er zijn een aantal uitstekende restaurants in het kleine dorpje Tumbaco, op ongeveer 5 minuten met de auto (taxi's rekenen 3 USD per rit naar het dorp).

We geven u graag advies over uw reis in Ecuador. We kennen het land zeer goed en zullen u graag helpen om zijn mooiste plekjes te ontdekken. Als u een transfer nodig hebt, van of naar de luchthaven (of elders) kunnen we dit voor u regelen.

Kleding kan worden gewassen en gestreken.

Het gebruik van het draadloos internet is gratis.

Alle kamers zijn rookvrij..

Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands en Frans (en een beetje Duits).

El Rinconcito verzorgt reizen op maat in Ecuador en Galapagos: zie www.ontdek-ecuador.be

 

Over ons

maira en dirk

Maira is geboren in het Zuiden van Ecuador. Dirk bracht de helft van zijn leven door in Ecuador. Naast de Bed and Breakfast El Rinconcito bieden ze reizen aan in Ecuador en Galapagos: zie www. ontdek-ecuador.be

Onze Bed and Breakfast

ligt op 30 minuten van het stadscentrum, in de warme vallei van Tumbaco, in een rustige buurt. Dit is de ideale uitvalsbasis om Ecuador te leren kennen.

Contact

 • Telefoon:
  (593) 0 99 593 4900 (gsm)
 • Skype:
  ontdek-ecuador
 • E-mail:
  info@elrinconcito-bb.com
 • Adres:
  Calle Rio Arajuno E6-124
  Tumbaco - El Arenal
  Quito - Ecuador